285 Followers

285 Followers

  • 黃婷瑋

    黃婷瑋

  • Radi

    Radi

  • Cody Dai

    Cody Dai

  • 林承芳 Nak

    林承芳 Nak

    ui / ux / graphic / illustration / composition

  • 吳嘉皓

    吳嘉皓

  • 小克

    小克

  • 並不為製造緊張氣氛Don’t Panic

    並不為製造緊張氣氛Don’t Panic

    主要是個音樂家。平時是學不動產的大學生,生活中的一切努力和投入,並不為製造緊張氣氛,開心就好。

  • Daisy

    Daisy

    由於 Medium 的中文使用環境並不是友善,除馬雅曆及人類設計主題外,其餘大部份文章經已搬回主網站 https://DaisyMarisFung.com。而 LikeCoin 相關中文文章則集中於 Matters https://matters.news/@daisy 發佈,敬請關注。

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store